salam ukhuwah semua...

ikut2...

I..me...myself

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
my full name is wan azril syazrin bin wan mohd arifin...19 years in becoming 20 this 2012... people often call me wan or azril..but at cfsiium they just call me aril... and i don't know why at tikl they called me danau.. maybe it is because my house in danau kota... 17/10/92 is my birthdate.. that's all..thanks for reading!! :D

Monday, April 23, 2012

bosannye

Assalamualaikum blog ku...

dah lama tak menaip kat blog..
semenjak phone 5800 tu hilang..nak blogging pun jadi malas...
kadang2 tak ingat pun ada blog...
takpelah..kalu rajin akan di update..kalu xrajin..ni post yang paling atas sekali lah..
berapa lama??tempoh tak tentu

Peace..

Wednesday, December 21, 2011

I'll be missing you T____T

Assalamualaikum...

tanggal 20 Disember 2011...
wan alami kehilangan..harta yang disayangi...

my Nokia 5800 XpressMusic Navigation Edition
Nokia 5800 XpressMusic Navigation

macam mana boleh hilang??
the story started masa wan dah ke kelas..
by then wan baru perasan tertinggal 5800 kat atas meja kat bilik..
because at that time wan guna internet from mobile ke pc desktop..subscribe for a week internet broadband celcom..
so at the time phone tertinggal..the phone still connected to the pc..
by the time wan habis kelas...the first thing I noticed on my table was that my phone already missing..
I'm totally freaked out...sampai mengamuk habis..tumbuk & hantuk kepala kat loker..
tumbuk dinding bagai..

*memang masa mengamuk sakit memang tak terasa*

paling geram bila tanya satu roommates pun tak tau..
it's like all your memories gone just like a blink of eye..
VANISHED!!
but then later I can get a grip on my emotions...I'm still glad that I have people who always concerns about me..
ini satu ujian..
so for now..I will use my dad's phone and not intended to buy a new one..just have to repair it because navi buttons didn't responses when it slides up...


*UPDATE*
I realized that there's more with the phone itself..my 16GB microSD is in the phone!!! WARGHH!!

kepada pencuri tersebut..
IF I GET YOU..I'LL BEAT YOU UP..SERIOUSLY!!

Peace be Upon You..

TO THE THIEF!!! THERE WILL BE NO PEACE FOR YOU!!!!

Monday, November 21, 2011

short update

assalamualaikum

baru lepas tengok match super sunday BPL

Chelsea v. Liverpool @ Stanford Bridge

ade pantun kekalahan Chelsea :D

Roses are RED,
Violets are BLUE,
Chelsea got OWNED (1),
Liverpool got TWO!

YNWA!!! IKKWT!!

PEACE be Upon You..

Wednesday, November 16, 2011

fuuhhhh fuhhhh *tiup habuk*

assalamualaikum..


lama tak menaip kat belog yang tak seberapa ni...rasa ingin menulis tu rasanya semakin jauh di hati..
entah mengapa...sibuk pun iye kut...malas pun ada...

*status update*

sekarang wan sedang berada di CFSIIUM tercinta...ambil 'shortsem' kan...
terpaksa wan gadaikan cuti yang indah bersama "Playstation 3 berserta PS Move Box Set + PS Eye" dan makanan2 lazat di rumah tu...

ehh??

A - bila wan beli Playstation 3 (PS3) pulak nih??kaya tuu...
wan - beli PS3??wan nak beli???hahahahaha..... :D
A- apesal kau gelak wan???gila ker?
wan - sangat mustahil bagi ku untuk membeli PS3 dan PS Move Box Set + PS Eye serta tambahan Dual Shock 3 & PS Move controller tu..
A- habis tu?mana dapat??
wan - itu *bisik-bisik* tunang kakak ku yang punya...huhu..
A - cett...hampeh kau wan...

PlayStation 3 Slim & Dual Shock 3 Controller

ya..itulah hakikatnya..mane lah den mampu nak beli 'mende alah' tu...mau nye beli mende tu nak dekat RM1800..terkencing nak bayar kalau dompet ade 15 hingget je..



berbalik ke CFS...sekarang wan ambik subjek GPL1..seperti post lalu..carry mark rendah..jadi..mungkin tu puncanye ambil semula subjek tu..
subjek kemudian ialah Law & Society a.k.a. lawsoc...
tulis pasal lawsoc dengan GPL1..teringat assignment 'kurang siap'...

sampai sini je lah dulu..

Peace be Upon You...

Tuesday, October 4, 2011

Tamatnya Sem 1 2011/2012...Helo Holiday

Assalamualaikum...

semalam...pada 3hb oktober...berakhirlah sudah semester 1 untuk 2011/2012 di cfs pj ni...last paper -> General Principle of Law 1...memang rasa nak muntak tengok soalan..
serius soalan susah gila....hari2 sebelumnya pulak study bagai nak gila...
untung2 yang belajar pun masih lekat di kepala...syukur alhamdulillah...
tapi wan tak rasa dapat excel subject ni..dah la carry mark teruk gila...
apa apa pun...cuti dah mula!!


YEAYY!!!


bermulalah kembali hari hari seperti penganggur atasan...hahaha
ingatkan mau lah mencari kerja...tapi masa singkat cam tak sempat je...
sebab wan akan ada shortsem nanti....


apa apa pun enjoy dulu yee cuti....
lalalala :)


Peace..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Meh kite Jenguk2

Famili UNIC